Grafisk design & branding

Få klædt din virksomhed eller projekt på
med det rigtige grafiske indtryk & udtryk

Få en ny visuel identitet

Klæder skaber folk, siger man. Og en god visuel identitet er en mulighed for at skabe en æstetisk og umiddelbar opfattelse af en virksomhed. Hvis det gøres ordenligt, er der mulighed for at blive forstået ordenligt lige fra starten.

Grafisk kommunikation

Sommetider er ord utilstrækkelige og overflødige. Filosofien bag dét en virksomhed ér, skal vises og eksekveres i virkeligheden – lige fra skrifttypen på visitkortet til den underliggende logik på hjemmesiden.

Det tredje element

Der er tekst og billeder – og så er der et tredje element, der binder tingene sammen i en orden. Hvis man finder dette ‘tredje element’, kan det bruges som stemmegaffel til at få hele projektet til at spille den rigtige melodi.

Målet er at få jeres projekt eller virksomhed
til at træde i den rigtige karaktér,
så den fremstår troværdig og professionel
– og måske endda uimodståeligt.

Måden at gøre det på, er at gøre sig umage med at lave en god designstrategi, der udtrykker virksomhedens værdier og ‘personlighed’ – og så gennemføre den ned til det mindste punktum.

Branding

Hvad adskiller din virksomhed fra dine konkurrenter? Har I en særlig tanke, filosofi eller stemning, som skal kommunikeres? Det må vi finde ud af.

Hjemmeside

Den nok vigtigeste platform for de fleste virksomheder. Få hjælp til en pædagogisk struktur, overskueligt layout og implementering af jeres brand og identitet.

Præsentationsmateriale

I har sikkert brug for powerpoints, brochurer, rapporter, plakater, illustrationer og salgsmateriale. Lad os lave noget skarpt sammen, som passer til jeres budskab og designholdning.

Logo & visuel identitet

Få sat streg, farve og stil på din virksomheds grafiske udtryk, så alt fra visitkortetet til hjemmesiden hænger smukt sammen.

Digital design

Måske I har brug for noget endnu mere visuelt, end blot en statisk hjemmeside – men en app eller en interaktiv præsentation med animation og film, der ligeledes hænger sammen med jeres designstrategi.

Emballagedesign

Hvis I har brug for at pakke jeres produkt ind, men samtidigt at vise det frem – så lad os arbejde sammen på en løsning, der spiller samme melodi, som resten af jeres visuelle identitet.

Priser og priseksempler:

Timepris

Hvis I har brug for assistance til grafisk design, tager jeg som tommelfingerregel 600.- ex. moms i timen.

Ved større opgaver, vil jeg meget gerne give et skarpt samlet tilbud, så I kan sammenligne pris og kvalitet med andre og dermed være sikre på, at I får tingene udført til en god pris.

Tilbud på udarbejdelse af logo og visuel identiet

Ønsker I at komme i gang med at få lavet en visuel identiet, kan vi sammen starte en designprocess relativt billigt.

– Udarbejdelse af forskellige logoforslag (ca. 10 stk)*
– Finpudsning af det endelige forslag
– Opsætning af visitkort, klar til tryk (op til 3 stk.)**
– Opsætning af brevpapir, klar til tryk**

Ialt kun 2995.- ex. moms

*Hvis der skal laves brugergruppeanalyser, flere forslag odsl., må der påregnes mere tid.
**Omkostningerne til tryk skal I selv stå for. Jeg leverer blot filerne som trykklar PDF.

Tilbud på udarbejdelse af
en smuk enkel hjemmeside

Ønsker I at komme i gang med en ny hjemmeside, kan vi også sammen starte dén process på økonomisk forsvarlig vis – med særlig stor opmærksomhed på det overordnede grafiske design, detalje og overblik. Hjemmesidens layout bliver fleksibelt, så den præsenterer sig både på pc som på mobiltelefonen. Derudover skal vi arbejde sammen på at skabe så god søgeoptimering som muligt, allerede fra start.

– Opsætning af WordPress*
– Indkøb og opsætning af Enfold layout frameset
– Design og opsætning af forside og layout af op til 5 undersider**
– Design og redigering af billeder og/eller grafik (op til 5 stk.)
– Implementering af Google Analytics***

Ialt kun 4995.- ex. moms

* Kræver, at I allerede har indkøbt domæne og webhotel.
** I skal selv levere tekst og eventuelt billeder – men lad os tale sammen om hvad den mest pædagogiske menustruktur vil være.
*** Kræver, at I allerede har oprettet en konto hos Google Analytics og har fået udleveret en sporingskode. Ellers er det noget jeg også kan hjælpe med.

Har I brug for en grafisk designer?

Ring (+45) 28 92 91 90
eller skriv til david@davidchristensen.dk
og lad os tage en snak