Profil

Muligheder

Design er en alsidig disciplin, der kan bruges i mange sammenhænge til at fremme en struktureret og innovativ udviklingsproces.  Jeg tilbyder designassistance til firmaer og projekter, der har brug for at få tilrettelagt og formgivet visuelle identiteter, hjemmesider, applikationer, koncepter og fysiske produkter. Målet er at nå frem til et gennemtænkt design, der vil være en fordel for projektet.

Kompetencer

De vigtigste redskaber er som udgangspunkt en blyant, papir og en god portion forestillingsevne, analytisk sans og fantasi. Derudover behersker jeg Photoshop, Illustrator og Indesign til fingerspidserne; jeg er skrap til Solidworks, når der skal designes fysiske produkter – og endelig arbejder jeg med WordPress og Dreamweaver, når det handler om at udvikle hjemmesider.

Netværk

Når det handler om at skabe et sublimt produkt, er det ofte nødvendigt at arbejde på tværs af faggrænser med ny- og gennemtænkning af produktet eller projektet for øje. Det er ikke sjældent, at både programmører, psykologer, pædagoger og ingeniører – for at nævne nogen – skal arbejde sammen i en struktureret og tilrettelagt designprocess.

Økonomi

Et godt design kan vise sig at være kostbart, men ikke nødvendigvis dyrt. Prisen for et designprojekt aftales som ofte på forhånd, hvor budget, ambitioner og tid opvejes.

david

David Christensen, f. 1978.

Jeg har arbejdet som freelance designer siden 1. februar år 2000.

Uddannet cand.design fra Kunstakademiets Designskole, linjen for industriel design.

Jeg blev bachelor i design fra Danmarks Designskole i 2011.

Derudover er jeg uddannet entrepreneur-designer fra det tidligere BEC-Design (nu KEA) i Hellerup – der i store træk handler om at udvikle projekter og virksomheder ved hjælp af at krydse design, fantasi og kreativitet med forretningsplanlægning, markedsføring og entrepreneurskab.