Design af
hjemmesider

Digitalt visitkort

Hjemmesiden er nok virksomhedens vigtigste ansigt ud ad til. Den skal hurtigt identificere og kommunikere virksomheden – lige fra praktiske detaljer, til hvad hele konceptet handler om.

Overblik & fokus

Internettet kan føles som et flimrende sted. Derfor er det vigtigt at holde fast i nogle grafiske, sproglige og strukturelle principper på en hjemmeside, så publikum bevarer et roligt overblik og ikke mister opmærksomheden på det væsentlige.

GRUNDLÆGGENDE STIKORD & SERVICES

Pointen

Hvad er pointen med hjemmesiden og hvilke(t) budskab skal vi fokusere på at få fortalt?

Struktur

Hvor mange og hvilke sider skal du have på have på din hjemmeside – og i hvilken rækkefølge og niveau? Lad os sammen finde frem til en god løsning.

Dit publikum

Véd du hvem din målgruppe/publikum er – og hvad de vil sætte pris på ved en hjemmeside? Det må vi finde ud af.

Sprog & rytme

Hvordan taler/skriver du til dit publikum? Kan vi skabe en sammenhæng i sproget mellem pointen, hensigten og strukturen på hjemmesiden?

Billeder & grafik

Har du selv nogle fængende billeder til siden – eller vi kan tage, finde eller lave nogle, der passer til din fortælling.

Layout, farve & type

Har du en idé om hvilken stil og tone din hjemmeside skal være i? Vi må finde en løsning, der får alle ting til at passe sammen.

Enheder & formater

Som udgangspunkt kommer hjemmesiden til at kunne vises både på computer, tablet og mobiltelefon. Men sommetider må man gå på kompromis – eller lave en side, der er særligt dedikeret det ønskede format.

Søgemaskiner (SEO), Basis

Det er vigtigt allerede inden teksten er skrevet, at vi finder en række søgeord og nøglebegreber, som er relevante for din hjemmeside. På den måde er du kommet godt i gang med, at hjemmesiden bliver fundet af dit publikum.

Wordpress

Jeg bruger WordPress som det bagvedliggende system til hjemmesider. Det er som udgangspunkt gratis, utroligt udbredt og der findes et hav af forholdsvis billige udvidelser/plugins, der kan give nye funktionaliteter.

TILVALGSMODULER & -SERVICES

Webshop

Skal du kunne sælge produkter eller ydelser fra din hjemmeside? Så må vi finde det mest hensigtsmæssige setup til netop dig.

Blog / digital platform

Hvis du have en blog / digital platform, hvorfra du kan udgive artikler og indlæg.

Kalender / tidsbestilling

Hvis man skal kunne booke din tid – eller hvis man skal kunne tilmelde sig et arrangement.

Design til Facebook

Hvis du vil have designet din facebook-profil i overensstemmelse med resten af din visuelle identitet.

Design til Instagram

Hvis du vil have designet opslag til Instagram, som passer din designprofil og visuelle identitet.

Design til YouTube

Hvis du vil have designet din YouTube-kanal i overensstemmelse med resten af din visuelle identitet.

Nyhedsbrev

Få hjælp til at få designet og opsat et nyhedsbrev og mailing-liste i MailChimp.

Video & ‘Motion Graphics’

Film og levende grafik fungerer godt på en hjemmeside. Hvis du vil have et mere dynamisk udtryk, interviews, stemningsfilm odsl.

Eksperthjælp

Sommetider må der hyres folk med en specifik viden, så vi kan realisere vores plan. Lad mig finde de bedste, så vi når i mål.

EKSEMPLER PÅ DESIGN AF HJEMMESIDER
EKSEMPLER PÅ GRAFISK DESIGN & BRANDING