Bibliotekslampe

Succeskriterierne for en god læselampe er lysfordelingen og lysstyrken. Derudover må den ikke blænde brugeren – og på et bibliotek må den heller ikke blænde de omkringsiddende brugere.

Da lysfordelingen skal være symmetrisk og lampen er placeret i højre side af bordet, endte jeg med en løsning med en asymetrisk prismeskærm, der fordeler lyset perfekt.

Ved selve lampens form er der taget højde for, at den skal være robust, da den findes på et offenligt sted, samt, at den er nem at rengøre uden hjørner og besværlige kroge.

Lampen har en stor robust drejeknap, hvor man tænder/slukker og justerer lysstyrken.

Bagtil findes transformatoren omgivet af køleribber i en fornuftig dimension, som er tænkt til at skulle forlænge diodernes levetid.

Ledningen løber ned gennem lampens fod, der er fikseret i bordpladen, for at holde en så distraktionsfri arbejdsplads for de studerende som muligt.

Herved har jeg forsøgt at designe en funktionelt, robust og brugervenlig LED-baseret læsesals-lampe med ‘indbygget’ grøn lampeskærm, som jeg mener det hører sig til på et bibliotek.

Har I brug for en designer?

Skriv til david@davidchristensen.dk
eller ring (+45) 28 92 91 90
– og lad os tage en snak

Du kan også skrive en hurtig besked,
hvis du har et spørgsmål:

0 + 7 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

KONTAKT

david@davidchristensen.dk
(+45) 28 92 91 90

ADRESSE

Nørreport 18 2.th
DK-8200 Aabenraa

DETALJER

Cvr: 25 15 34 72
Konto: 3409 0012891180

SOCIAL


_
Copyright © davidchristensen.dk, 2020.